Zâmbetul copiilor speciali!

 

Adela Hanafi ASOCIATIA CONIL

72.2% Complete
2,166 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La doi ani de la dispariția neașteptată și fulgerătoare a fiului meu, sunt mai determinata ca niciodată în a susține educația, recuperarea și integrarea copiilor speciali! 

În doar căteva zile urmează ziua mea pe care am ales să o dăruiesc, ca de fiecare dată, lor, copiilor...

Transformă gândul tău bun pentru mine într-o donație către Asociația CONIL pentru ca împreună să oferim o bursă de școlarizare unui micuț special...

Micuțul de care îți vorbesc și pentru care îți cer ajutorul, un adorabil erou cu sindrom Down, are numai 4 ani și, din nefericire, în urmă cu doar câteva luni, își are alături tatăl doar prin aripile unui înger. 

Dar nu-i așa, îngerii ne poartă mereu de grijă, iar în călătoria vieții ne poartă mereu pe aripile lor. Iar astăzi, prin mine și prin tine, îngerul său păzitor îi va reda din nou zâmbetul micuțului, prin integrarea lui în programele de educație și recuperare dezvoltate de CONIL.

Nu uita, nici o faptă bună nu rămâne nerăsplătită iar bucuria pe care o vei aduce pe chipul micuțului îți va îmbogăți sufletul.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ASOCIATIA CONIL

Misiunea Asociatiei CONIL este aceea de a da o șansă tuturor copiilor, inclusiv copiilor cu dizabilități de a avea acces la o educație de calitate, integrare și incluziune socială

Copiii cu dizabilități psihomotorii, copiii nonverbali și cei cu deficiențe majore motorii au dreptul la educație și incluziune socială.Echipamentele asistile - mobilier si tehnologie le pot veni în ajutor fiind aproape esențiale în sprijinul copmunicării nevoilor lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

12 Feb 2021

Adrian Popa

100 RON
11 Feb 2021
De ziua ta, iti doresc sa stralucesti de fericire, sa ai sanatate din belsug, iubire, ca e cel mai frumos sentiment din lume si liniste alaturi de cei dragi. La multi ani frumosi si sanatosi! 🎉💐🤗😘
11 Feb 2021
Doar cu iubire putem schimba lumea! La multi ani binecuvantati, Adela!💐
11 Feb 2021
La multi ani cu bucurii! 💯💐🥂
10 Feb 2021
10 Feb 2021
10 Feb 2021

Anonymous

300 RON
09 Feb 2021

Anonymous

75 RON
08 Feb 2021
03 Feb 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani frumosi, Adela!
02 Feb 2021
01 Feb 2021
La multi ani si forță!
01 Feb 2021

Monica Popescu

75 RON
La cat mai multi donatori! Multa sanatate, copil frumos!
01 Feb 2021
Adela Hanafi : ASOCIATIA CONIL
Zâmbetul copiilor speciali!